Inclusief BTW
Geldermalsen
+31 6 28806531
info@tradens.eu

Bestelling en levering

BESTELLING & LEVERING

Je kan een bestelling plaatsen via de website of door contact op te nemen met Tradens.

WEBSHOP

Wanneer je besteld in de webshop kun je de producten direct bestellen en bieden diverse betaal mogelijkheden. Tradens stuurt de factuur na betaling via de email met de daarbij behorende orderbevestiging. Bij een bestelling in de webshop vind je de verzendkosten en BTW terug in de winkelwagen. Mocht je de producten willen ophalen adviseren wij je om te bestellen door contact op te nemen met ons.

CONTACT

Als je contact hebt gehad met Tradens of een aanvraag heeft geplaatst voor een offerte. Zullen we deze opstellen. Na akkoord op de offerte zal de factuur opgemaakt worden. Na betaling van de bestelling zal deze in behandeling worden genomen. Wij adviseren bij grote orders altijd vooraf contact op te menen met Tradens.

LEVERING

Wij hanteren in de basis de bestelling eerst betaald dient te worden voordat wij deze in productie nemen of verzenden. De levertijden zijn afhankelijk van onze voorraad. Wij doen ons best zo spoeding mogelijk producten na betaling te leveren. Bij kleine orders proberen we deze binnen 3 werkdagen te leveren. We proberen de grote orders binnen 10 werkdagen te leveren en gepersonaliseerde producten binnen 15 werkdagen te leveren. Uiteraard proberen we altijd onze producten zo snel mogelijk bij de klant te krijgen maar hanteren wel een maximaal van 30 dagen om het product bij de klant te hebben.

Bestellingen worden verscheept met diverse postbedrijven. Wanneer je hebt gekozen voor bezorging ontvangt je een e-mail zodra Tradens de bestelling heeft overgedragen aan het postorderbedrijf. Wanneer je hebt gekozen de bestelling af te halen krijg je een e-mail als de producten klaar staan. Vervolgens kan u een afspraak maken om deze af te halen.

Tradens is niet verantwoordelijk voor verlies en/of schade van de verzonden goederen.